Stannah verhuisliften

Lokaal partnerschap betaalt dividenden. Als het gaat om het houden van diensten in hun lokale economie, heeft Bristol City Council (BCC) gelijk. Met een uitgebreide woningvoorraad en veel, veel bewoners die afhankelijk zijn van liften om elke dag toegang te krijgen tot hun huizen, heeft BCC een betrouwbare lokale partner nodig om ervoor te zorgen dat de liften goed presteren.

Betreed Stannah Lift Services , gevestigd in Bristol en eerder betrokken bij de gemeente voor een aantal essentiële liftrenovatiewerkzaamheden in lokale woningen. Stannah bewees hun waarde door betrouwbaar, vriendelijk en efficiënt werk, samen met hun uitstekende aandacht voor gezondheid en veiligheid, en heeft een zesjarig contract gewonnen voor het onderhouden van een liftenportfolio van 146 liften in 88 woonblokken voor Bristol City Council.

Dan White, filiaalmanager van Stannah’s South West en South Wales, merkt verhuisbedrijfsnellejongens.nl op:

‘We zijn absoluut verheugd dat we dit contract hebben kunnen afsluiten en kijken uit naar een nauwere werkrelatie met BCC. De vorige voorkeursleverancier was 18 jaar bij de Raad. Bij Stannah hebben we ons 150-jarig jubileum gevierd in 2017 , dus levensduur is onze tweede naam. Ons engineeringteam in Bristol heeft een schat aan ervaring en expertise om de portefeuille van liften voor woningen in de Raad te verbeteren. Onze vestiging beheert ook liftvoorraden bij andere belangrijke bezienswaardigheden van Bristol, waaronder de Universiteit van Bristol , al onze eigen liften bij de prachtige bezoekersattractie SS Great Britain , alle liften op de luchthaven van Bristol, alle Network Rail- liften in onze regio en de onderhoudsliften op de prachtige Severn-brug . ‘

Landelijk ondersteunt Stannah meer dan 92.000 liftproducten van alle soorten, van alle fabrikanten in alle marktgebieden.

Nigel Robbins, (Project Engineer Lifts) bij BCC voegt toe:

‘Het Stannah-team in Bristol heeft veel indruk op mij gemaakt met de kwaliteit en expertise van hun liftdiensten, met name op het gebied van huisvesting. Ze plannen hun werk met nauwgezette aandacht voor de behoeften van onze bewoners en de gezondheid en veiligheid van iedereen die hun apparatuur gebruikt of eraan werkt. Na het voltooien van verschillende liftrenovaties in onze woongebouwen, hebben ze de waarde van hun diensten bewezen. Ze bieden het beste en eerlijke advies om ons te helpen de prestaties van elke lift in onze portefeuille te maximaliseren. We streven ernaar om een ​​lokale toeleveringsketen te behouden en Stannah past perfect. We kijken uit naar een lang, kosteneffectief partnerschap dat de beste waarde levert aan onze inwoners van Bristol. ‘

Stannah is een onafhankelijk Brits bedrijf opgericht in 1867. Het produceert, installeert en onderhoudt en renoveert liften, roltrappen en bewegende looppaden. Hun onderhoudstechnici in heel Groot-Brittannië zorgen voor meer dan 92.000 liftproducten, alle soorten liften van alle fabrikanten.

De Bristol Branch onderhoudt, repareert, renoveert en vervangt liftproducten in heel Zuidwest-Engeland en Zuid-Wales. Ze bieden ook 24/7 pechverhelping 365 dagen van het jaar.